Kennismaken met VisitAFarm

for an agriculture tour in the Netherlands

VisitAFarm toegelicht

VisitAFarm is een excursiebureau, specifiek voor de agrarische sector. Het bureau is opgericht en wordt gerund door Marianne Eringa.

Marianne Eringa heeft jarenlang gewerkt voor landbouworganisaties. Ze heeft zich ingezet voor de belangen van meewerkende partners op agrarische bedrijven, voor ondernemers in de multifunctionele landbouw en was verantwoordelijk voor de uitwisseling van kennis en ervaringen met boerenorganisaties uit ontwikkelingslanden.

In 2015 is ze gestart met VisitAFarm. Tijdens haar internationale werk kreeg ze regelmatig vraag van buitenlands bedrijf of organisatie om een bezoek aan een agrarisch bedrijf te organiseren. Ze heeft toen ervaren dat ze het organiseren en begeleiden van een agrarische tour boeiend en plezierig werk vindt. Daarnaast heeft ze gemerkt dat Nederlandse boeren en tuinders graag groepen ontvangen en over hun bedrijfsvoering willen vertellen.

Met VisitAFarm wil ze dit graag bijeen brengen. Naast haar kennis van de agrarische sector heeft ze een opleiding gevolgd en ervaring als reisbegeleider. Hierdoor is ze goed in staat om een tour van begin tot eind te organiseren en te begeleiden.

Naast het organiseren van agrarische studiereizen ben geef ik ook trainingen. Voor meer informatie: www.streamtraining.nl

 

Marianne Eringa

Marianne Eringa

VisitAFarm

Marianne is een heel bekwaam en gedreven persoon.
Vanuit mijn voormalige bestuurlijke functie heb ik verschillende agrarische excursies door haar georganiseerd mee mogen maken. Zo heeft Marianne voor de commissie¬†Internationale Samenwerking en Agriterra¬†verschillende keren “Toer de Boer op” georganiseerd. Zij weet elke keer een mooi gevarieerd programma aan te bieden dat past bij de groep. Ik beveel haar van harte aan.

Marja Hartman

Marianne Eringa luistert goed naar de wensen van de bezoekende delegatie. Ze zorgt iedere keer voor een programma op maat, wat hier goed op aansluit.  Ze kent de sector en heeft een breed netwerk.

Klaas Johan Osinga

LTO Nederland

First of all I would like to thank you most sincerely for the warm hospitality and excellent arrangements to me and my delegation during our visit to the Netherlands. My delegation very much appreciates and enjoys your kind arrangement for us to visit a family run dairy farm so that we can learn about farmer advocacy, farmer empowerment and the promotion of applied research in farming practices.

Thaise delegatie